TEAM

OVER SURF WITH ALDO BALI

Screenshot 2019-11-09 at 21.40_edited.jp

Aldo

'Ik ben opgegroeid op Bali en ken surf spots op mijn duimpje. Met mijn jarenlange ervaring in surf kampen en als freelancer hoop ik jou mijn surf vibe mee te geven. Voor mij staan veiligheid, plezier en kwaliteit voorop! Hoewel ik de eigenaar van Surf with Aldo Bali ben, waardeer ik mijn team enorm. We delen dezelfde vibe!'

D866909C-15A3-4E84-BE21-11590648429D.JPG

Arinda

'In 2018 trouwde ik met Aldo, the surf addict. Naast mijn baan als online leerkracht, werk ik met plezier achter de schermen aan onze surfschool. Ik heb veel plezier in het bouwen aan ons bedrijf en surf graag naast jou tijdens een les of coaching. Nadat ik talloze instructeurs had geprobeerd kwam ik bij Jimmi. Top keuze!'

A2839F2F-0E5F-4F05-9938-E89AEB018784.JPG

Jimmi

'Mijn jarenlange ervaring heb ik meegenomen vanuit Cimaja (Java) naar Bali waar ik sinds 2012 als freelancer op het strand werk. Aldo en ik kennen elkaar al jaren, zie ons als broers. We willen dezelfde vibe overbrengen. Mijn kwaliteiten liggen bij beginnende/intermediate surfers én surf trips op Bali en Java.'

Screenshot 2019-11-09 at 21.40_edited.jp

Alman

'Mijn naam is Alman, nieuwste member in het team. Ik kan me niet herinneren of ik eerder kon lopen of surfen. Mijn broer (Jimmi) nam me van jongs af aan mee het water in. Ik ben begin 2019 naar Bali gekomen. Aldo en Jimmi helpen me een betere instructeur te worden. Tijdens de les ondersteun ik ze met de instructie.'

DE START


Als surfcoach staat Aldo aan het hoofd van Surf With Aldo Bali. Hij woont het grootste deel van zijn leven op Bali en kent het eiland op zijn duimpje. Als tiener ontdekte hij dat de zee hem gaf wat hij zocht: passie, plezier en rust. Hij gaf de voorkeur aan de golven boven naar school gaan. Dit zorgde ervoor dat hij op jonge leeftijd zijn surf-instructie diploma's behaalde en ging werken in een van de surf kampen op Bali.

Toen hij voelde dat het tijd was zichzelf verder te ontwikkelen besloot hij als allrounder in een surf winkel te gaan werken. Hij leerde het bedrijf te leiden, surfplanken te repareren en gaf nog steeds surflessen en coaching. Hij kreeg sponsoren die in zijn talent geloofden.

Na een aantal jaren in de surfwereld rond Canggu en op Bali te hebben doorgebracht, merkte Aldo steeds meer hoe groot de diversiteit in kwaliteit van surflessen en coaching is. In 2016 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Hoewel zijn visie duidelijk was, ontdekte hij dat het moeilijk was om zichtbaar te worden. Tot op een dag...

HET KOPPEL: ALDO EN ARINDA

Vanaf het moment dat Aldo en Arinda elkaar in 2017 ontmoetten, is er een speciale klik tussen de twee. Op het strand in Batu Bolong (Canggu, Bali) deelde Aldo zijn plannen voor de toekomst en de visie van zijn bedrijf. Op dat moment woonde Arinda op Bali en gaf online les via Skype. Daarnaast heeft ze in het verleden veel tijd besteed aan het vormgeven van innovatief onderwijs en kwaliteitszorg. Ze houdt van sport: turnen, voetbal en sinds 2017 ook surfen. 

 

De kwaliteiten bleken een perfecte combinatie te zijn. In 2018 trouwden de twee en bouwen ze aan Surf with Aldo Bali.

MISSIE: ONZE IDENTITEIT & WAARDEN

 

Surf With Aldo Bali biedt persoonlijke surflessen, coaching en trips voor iedereen die geïnteresseerd is in surfen op Bali. Na de basislessen ontvang je instructies om verder te oefenen en vervolglessen te volgen op momenten dat je denkt dat je dit nodig hebt. Alle surflessen en coaching zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven onder leiding van gekwalificeerde lokale surf instructeur(s).
 

Onze surfschool heeft als doel om aan de individuele behoeften van de student te voldoen. Onze missie is om het beste uit studenten te halen, waarbij elke student zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige surfomgeving.

 

Aldo en Arinda werken sinds 2019 samen met Jimmi. Jimmi is gespecialiseerd in beginnende surfers en intermediate level. Ben je geïnteresseerd in surf trips op Bali en Java? Dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Surf with Aldo groeit. Daarom hebben we recentelijk (november 2019) een nieuw lid aan ons team toegevoegd: Alman. Op dit moment neemt Alman nooit de leiding tijdens de instructie omdat hij zijn Engels beter mag ontwikkelen. Wij willen hem wél de kans geven om te leren en te groeien binnen ons bedrijf.

 

Onze gezamenlijke missie is: persoonlijke aandacht, kwaliteit, passie en veiligheid in het water.

VISIE: ONZE TOEKOMSTDROMEN

Surf With Aldo Bali heeft als doel de kwaliteit van surflessen, coaching en trips op basis van reviews en eigen inbreng blijvend te verbeteren. Alle studenten krijgen lessen op maat zodat de student optimaal kan profiteren. Focus achter de schermen zal liggen op het uitbreiden van insider-tips middels artikelen op de website, de vertaling naar het Engels en contacten met reis en surf organisaties op Bali en wereldwijd. Middels GoogleReviews, SEO-verbetering en sociale media kanalen werken we aan de vindbaarheid van onze surfschool. 
 

BOEK JOUW SURF SESH '

 

Ondertussen heb je het verhaal achter Surf With Aldo gelezen. We hopen dat het je aandacht heeft getrokken! Dus ... stuur ons een bericht, pak eindeloze energie en spring met ons op een surfplank. We zijn ervan overtuigd dat je de surf kick in een mum van tijd te pakken zult hebben!

 

P.S. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele surf verslavingen.