• @surfwithaldo

GOEDKOOPSTE VLIEGTICKETS AMSTERDAM-BALI

Bijgewerkt op: 2 sep 2019

Je hebt besloten naar Bali te gaan. Het is tijd om op jacht te gaan naar de goedkoopste vliegtickets Amsterdam-Bali en deze te boeken. In dit artikel word je op weg geholpen met het vergelijken en boeken op het juiste moment.

STAP 1: BEPAAL JOUW REISPERIODE Het boeken van tickets is afhankelijk van jouw reisperiode en de duur van het verblijf in Bali. Voordat je jouw reisperiode bepaalt is het goed om te weten dat juli de duurste en november de goedkoopste maand is voor het boeken van een vliegticket. Als je flexibel bent is het een goed idee om in het voor- of najaar naar Bali te gaan. In de wintermaanden heb je meer kans op regen en de zomermaanden erg toeristisch.

STAP 2: START MET VERGELIJKEN

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Denpasar Ngurah Rai International Airport zijn er niet. De kortste vlucht Amsterdam-Bali duurt zo’n 16,5 uur en wordt uitgevoerd door KLM. De prijzen van tickets zijn afhankelijk van het moment waarop jij boekt. Last minute is niet aan te raden, dan betaal je de hoofdprijs. Handige vergelijkingssites zijn SkyScanner en Momondo.STAP 3: KEN DE FABELTJES Gooi je cookies weg, gebruik een ander IP-adres of zoek incognito! Dit alles heeft géén invloed op de prijs van jouw vliegticket. De prijs wordt per uur, dagdeel en maatschappij bepaald op basis van de populariteit van de reis.

STAP 4: GEBRUIK OPTIES OP VERGELIJKINGSSITES Op de websites van SkyScanner en Momondo kun je prijzen per dag met elkaar vergelijken. Ook kun je aangeven dat je flexibel bent per maand. Op deze manier zie jij de beste reisdagen per maand tevoorschijn komen.

STAP 5: PRIJSALARM! Via SkyScanner kun je een prijsalarm aanzetten en Momondo maakt gebruik van een prijsalert! Op deze manier krijg jij een bericht in jouw mailbox op het moment dat de prijs gunstig is. Het gok-spelletje kan beginnen. Houd de vluchten een bepaalde periode in de gaten en check van de prijzen doen.

Als je geluk hebt kun je een ticket bemachtigen vanaf 400 Euro. Dat zijn vaak tickets met ongunstige vliegtijd en langere overstaptijd. Heb je daar geen problemen mee, dan zou je kunnen kijken naar een vliegticket met lange overstaptijd in een gave stad. De meeste luchthavens hebben de mogelijkheid tot het stallen van koffers. Op deze manier kun jij met handbagage de stad verkennen.

TIP: Check de overstap in Shanghai!


STAP 6: BOEK HET TICKET Via vergelijkingssites worden vluchten aangeboden door vliegwinkels als Bugetair.nl, KILROY, Tripair.nl, Expedia, Gate1.nl, Supersaver, eDreams en meer. Zelf kiezen wij vaak voor de goedkoopste optie en hebben nooit problemen gehad. Ook checken wij altijd de website van de luchtvaartmaatschappij om te zien of er een prijsverschil is. Een annuleringsverzekering kun je voor een klein bedrag afsluiten op het moment dat je boekt. Wij kiezen altijd voor een website waar we kunnen betalen met Ideal.

See you on the next wave! Aldo en Arinda

124 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven