BLOG: REIS & SURF

OVER SURFEN, CANGGU & BALI

10X BESTE RESTAURANTS IN CANGGU

Wij maakten een top 10 van onze favoriete restaurants in Canggu. Waar eet jij na je surfles?

CANGGU BASICS: HIER START JOUW KEUZE!

In de volksmond wordt de hele omgeving Canggu genoemd maar dat klopt niet helemaal. Lees deze Canggu gids en wees up-to-date!

14X INDONESISCH ETEN ROND CANGGU

Waar kan ik het best lokaal eten in of rond Canggu? Bij zetten onze favoriete lokale restaurants op een rijtje en vullen deze aan!

DAGTRIP CANGGU: RIJSTVELDEN BIJ JATILUWIH!

Bezoek Jatiluwih, lunch bij het Bamboo Forest Restaurant, bezoek een waterval, ga naar het rijst museum en sluit af met een zonsondergang!

PAKLIJST: SURF VAKANTIE OP BALI!

De vakantie stress slaat toe: 'Wat moet ik allemaal in mijn koffer stoppen als ik op surf vakantie naar Bali ga?' Deze en meer vragen...

#02 VISIE & MISSIE VAN SURF WITH ALDO BALI

Dit artikel gaat over de start van Surf with Aldo Bali, onze missie en onze visie. Een minder persoonlijk verhaal maar niet onbelangrijk om

7X SUSHI RESTAURANTS IN CANGGU

Wij delen onze favoriete sushi restaurants rond Canggu met jou zodat je aan deze cravings toe kunt geven als je in the 'Gu bent.

3x NUSA: DE ZUSJES VAN BALI

Bezoek tijdens jouw reis aan Bali haar zusjes: Nusa Lembongan, Ceningan en Penida. Lees wat de eilanden te bieden hebben!

PRAKTISCHE REISTIPS VOOR NUSA PENIDA

Let dus bij het lezen van artikelen op de datum waarop de blog is geschreven. Wij zijn in mei 2019 naar de Nusa’s afgereisd.

UNIEKE ERVARING: ERVAAR HET BOERENLEVEN OP BALI

Een uniek bezoek aan een Balinees dorp waar je wordt meegenomen in het boerenleven op Bali. Dikke aanrader om dit tijdens jouw reis te doen!

NUSA PENIDA: 10 AVONTUURLIJKE HOTSPOTS!

De bezienswaardigheden van Nusa Penida dagen jou uit om actief rond te reizen: klauter van kliffen, wandel door de jungle, duik en snorkel!

1
2